December 16, 2011

#5 Cinemagraph


Denne uken har vi jobbet med animasjoner i photoshop. Har fått mye inspirasjon de siste dagene til å lage flere animasjoner. Har foreløpig bare denne ene.

- Ingvild

December 11, 2011

#4 kontraster



Den 4. oppgaven vår i Prosjekt til fordypning gikk ut på å minst to bilder. Det ene var teksturkontrast (Det nederste bildet) og det andre var valgfritt. På det valgfrie bildet tok jeg min første sko, og en sko fra "nåtiden" for å vise kontrasten liten og stor.

- Ingvild

#3 Rule of thirds


Rule of thirds er 3X3-regelen hvor du ser for deg bildet delt inn i 9 ruter. Altså, to loddrette linjer og to vannrette linjer i bilder. I dette bildet er de to lyktestolpene loddrette linjer, og de vannrette linjene går fra øverst og nederst av den nærmeste lyktestolpen.

- Ingvild

December 8, 2011

#2 Fotograf Johan Ahlbom

 Copyright: Johan Ahlbom

Denne fotografen liker jeg veldig godt. Jeg liker uttrykkene og dybden i bildene hans. Han tar for det meste portrettbilder av personer, ofte med fregner. Jeg vet ikke så mye om han, hva han ser i motivene sine. Linken til bildene hans på 500px.

December 7, 2011

#1 komposisjon


Vår første fotooppgave i Prosjekt til fordypning. Vi skulle finne former gjennom linsa. Jeg hadde en visjon om bygninger, men det dukket opp flere ting, så jeg ble mest fornøyd med disse to motivene. Det første bildet har flere former, nesten litt for mange. Jeg lagde det i HDR for å få en stilig effekt. De to andre bildene er langeksponert for å få en stilig effekt på skyene. Formene og linjene her er på "skulpturen".